Lastnik spletne trgovine dobervid.com je podjetje Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. (v nadaljevanju ponudnik).

PODATKI O PODJETJU

Optika Dober vid
Prešernova ulica 17a
9240 Ljutomer
Slovenija
DŠ: SI45705437
Matična številka: 8418276000

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu s predpisi s področja varstva potrošnikov, na podlagi priporočil GZS  in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.

Z uporabo spletne strani izražate svoje strinjanje s spodaj navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite strani spletne trgovine dobervid.com. Optika Dober vid si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni trgovini www.dobervid.com kadarkoli, brez predhodnega obvestila. Kot obiskovalec spletne trgovine dobervid.com z registracijo potrdite in jamčite, da ste polnoletna oseba. Z registracijo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov dovoljujete posredovanje osebnih podatkov podjetju www.dobervid.com, in sicer v namene uporabe spletne strani. 

POSTOPEK NAKUPA

Izbira izdelka

Potrošnik oz. uporabnik spletne trgovine lahko s klikom na željen izdelek pride do podrobnejšega opisa izdelka in lahko klikne na gumb »Dodaj v košarico«. Sistem ga obvesti, da je izdelek dodan v košarico. Uporabnik lahko nadaljuje z nakupovanjem ali pa zaključi nakup tako, da klikne povezavo »Na blagajno« in sledi nadaljnjim navodilom.

Pregled izbranih izdelkov

Na spletni strani dobervid.com se v zgornjem desnem kotu nahaja ikona nakupovalne košarice. S klikom nanjo se uporabniku prikažejo vsi izdelki, ki jih je dodal v nakupovalno košarico. V kolikor želi uporabnik odstraniti določen izdelek iz nakupovalne košarice, klikne na znak x pred izdelkom in izdelek bo odstranjen iz košarice.

Dokončanje naročila

V primeru, da se uporabnik odloči kupiti izdelke, ki so v nakupovalni košarici, mora klikniti povezavo »Nadaljuj na blagajno«. V naslednjem koraku uporabnik izpolni vsa polja (ime, priimek, ulica in hišna številka, poštna številka in mesto, telefonska številka in e-mail naslov. Uporabnik ima prav tako možnost izbrati drug naslov za dostavo in zapisati opombe, v kolikor je to potrebno. 

Zgoraj omenjene podatke podjetje Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. potrebuje za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.

Strošek dostave: Dostavo opravi Pošta Slovenije. Poštnina je brezplačna ob nakupu nad 100 €. Če je znesek nakupa manjši od 100 €, poštnina znaša 4,50 €.

V kolikor se kupec odloči za plačilo po povzetju, si pošta Slovenije dodatno zaračuna:

dodatnih 1,15 EUR pri nakupu do 100 EUR.

dodatnih 1,17 % vrednosti odkupnine pri nakupu nad 100 EUR.

Ta dodaten strošek se plača tudi, če je vrednost nakupa nad 100 EUR in ima zato potrošnik brezplačno poštnino.

Način plačila: Uporabnik izbira med dvema načinoma plačila, in sicer med plačilom s kreditno kartico in plačilom po povzetju.

Kuponi: Če ima uporabnik veljavno kodo za popust jo vpiše v košarici, in sicer v polje »Koda kupona« in klikne gumb »Unovči kupon« preden nadaljuje z nakupom za blagajno.

Zaključek nakupa

Pred zaključkom nakupa lahko uporabnik pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral, in celotno vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb »Kupite sedaj«. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst »Hvala za vaše naročilo«, številka naročila ter končni znesek. Uporabnik nato prejme še elektronsko sporočilo, ki potrjuje uspešnost naročila.

CENE

Vse cene v spletni trgovini dobervid.com so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).  Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Na spletno ceno so možni pribitki glede na izbrani način plačila (glej točko 2). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Cene v spletni trgovini dobervid.com so enake tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. 

NAČINI PLAČILA

V spletni trgovini www.dobervid.com ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • s kreditno kartico (Mastercard, Visa),
 • plačilo po povzetju.

DOSTAVA

Spletna trgovina dobervid.com dostavlja samo na območju Slovenije. Naročeno blago dostavi Pošta Slovenije. V primeru nakupa blaga nad 100 € (strošek poštnine se ne upošteva) stroške pošiljanja plača ponudnik Optika Dober vid s.p. V primeru nakupa pod 100 €, strošek poštnine znaša 4,50 €.

Vsako nedostavljeno naročilo, ki se pošilja preko Pošte Slovenija, vas bo na vaši pošti čakalo še 15 dni, preden se bo vrnilo. 

Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. omogoča tudi osebni prevzem v prostorih optike na Prešernovi ulici 17a v Ljutomeru. 

Za kristalne izdelke je možen samo osebni prevzem, po pošti kristalnih izdelkov ne pošiljamo. 

Ponudnik dostavi naročeno blago, ki je na zalogi v fizični trgovini, v roku treh delovnih dni.

PRAVICA DO ODSTOPA POTROŠNIKA OD POGODBE

Pri pogodbah sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V primeru odstopa od pogodbe mora potrošnik najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago na naslov: Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p., Prešernova ulica 17a, 9240 Ljutomer, Slovenija.

Ponudnik kupnino vrne nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe. Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. lahko zadrži vračilo prejetih plačil vse do prevzema vrnjenega blaga ali vse dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V kolikor je potrošnik poleg naročila prejel darilo mora pri odstopu od pogodbe vrniti tudi le tega pod enakimi pogoji kot preostalo blago.

Ponudnik vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je ta uporabil. V kolikor je potrošnik izbral plačilo po povzetju, mora podjetju Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. posredovati številko transakcijskega računa.

Obrazec za odstop od pogodbe si lahko prenesete tukaj.

Vračilo korekcijskih okvirjev in sončnih očal

Izdelki, kot so korekcijski okvirji in sončna očala, so ob nakupu opremljeni z varnostno nalepko. Vračilo izdelkov je možno samo, če je varnostna nalepka neodstranjena, kar dokazuje, da izdelek ni bil nošen. Če je varnostna nalepka odstranjena, vračilo, zamenjava izdelka in vračilo denarja ni možno. Izdelki morajo biti nepoškodovani, nenošeni in zapakirani v originalno embalažo. 

Vračilo ostalih artiklov v spletni trgovini

Vračilo izdelkov, kot so tekočine za kontaktne leče, kapljice za oči, različna sredstva za čiščenje očal itn. je možno samo, če zunanja embalaža ni odprta.

Ko potrošnik vrača izdelke, mora predložiti kopijo računa in izpolnjen obrazec za odstop od pogodbe, ki je dostopen tukaj.

Naslov za vračanje izdelkov: Optika Dober vid, Prešernova ulica 17a, 9240 Ljutomer. Pri vračilu izdelkov priporočamo, da ustrezno pripravite artikle na transport in izberete možnost sledenja pošiljki.

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na računu ali garancijskem listu. Prav tako je naveden garancijski rok. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije. Garancija se lahko uveljavlja ob upoštevanju navodil na Obrazcu o uveljavljanju garancije, ki ga lahko najdete tukaj. ter ob predložitvi računa. 

Potrošnik se lahko glede vprašanj o garanciji izdelka kadarkoli obrne na prodajalca preko elektronske pošte optika@dobervid.com

STVARNA NAPAKA

Zakon o varstvu potrošnikov (ZvPot) določa, da mora prodajalec (Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p.) potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo. Prodajalec odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

Napaka je stvarna (37. Člen ZvPot):

 1. Če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet.
 2. Če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana.
 3. Če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane.
 4. Če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem. Za odgovornost za stvarne napake se uporabljajo določbe zakona, ki ureja obligacijska razmerja, če ta zakon ne določa drugače.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

 • odpravi napako na blagu ali
 • vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
 • blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom (če je to mogoče) ali
 • vrne plačani znesek. 

Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje ureja Zakon  o varstvu potrošnikov (ZvPot).

Potrošnik mora prodajalca o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v dveh mesecih od odkritja stvarne napake. Za napake, ki se na izdelku pokažejo po dveh letih od prevzema, pa Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. ne odgovarja več. Če napaka ni sporna mora Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. čimprej, najkasneje pa v roku osmih dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku.

Reklamacija korekcijskih okvirjev z naslova stvarne napake

Reklamacija korekcijskih okvirjev iz naslova stvarne napake lahko prijavite na optika@dobervid.com. V e-mailu opišite vaš problem ter pošljite tudi fotografije korekcijskega okvirja (fotografija iz sprednje strani, fotografija od strani oziroma, kjer se napaka na artiklu nahaja). V najkrajšem možnem času vas bomo obvestili o nadaljnjem postopanju reklamacije z naslova stvarne napake.

Ko se očala pošiljajo v reklamacijo, je treba v paket priložiti vse, kar ste dobili ob naročilu (etui, krpica, embalaža …).

Dejanski odtenek barve korekcijskega okvirja lahko odstopa od barve oz. odtenka na prikazanih slikah, ki se nahajajo na spletni strani. Odstopanje se pojavi zaradi svetlobe. V takih primerih odgovornosti ne prevzemamo (reklamacija ni upravičena). V kolikor imate kakršenkoli dvom o barvi oz. odtenku očal, se obrnite na nas, kjer bomo za vas preverili barvo in vam, v kolikor boste to želeli, tudi poslali dodatne fotografije očal.

Reklamacija sončnih očal

Reklamacija sončnih očal iz naslova stvarne napake lahko prijavite na optika@dobervid.com. V e-mailu opišite vaš problem ter pošljite tudi fotografije sončnih očal (fotografija iz sprednje strani, fotografija od strani oziroma, kjer se napaka na artiklu nahaja). V najkrajšem možnem času vas bomo obvestili o nadaljnjem postopanju reklamacije z naslova stvarne napake.

Ko se očala pošiljajo v reklamacijo, je treba v paket priložiti vse, kar ste dobili ob naročilu (etui, krpica, embalaža …).

Dejanski odtenek barve sončnih očal (okvir ali očalne leče) lahko odstopa od barve oz. odtenka na prikazanih slikah, ki se nahajajo na spletni strani. Odstopanje se pojavi zaradi svetlobe. V takih primerih odgovornosti ne prevzemamo (reklamacija ni upravičena). V kolikor imate kakršenkoli dvom o barvi oz. odtenku očal, se obrnite na nas, kjer bomo za vas preverili barvo in vam, v kolikor boste to želeli, tudi poslali dodatne fotografije očal.

Dodatni pogoji in navodila glede reklamacije korekcijskih okvirjev in sončnih očal z naslova stvarne napake

 • Ob artiklu so na spletni strani navedene lastnosti artikla, kot so velikost, barva, material itn. Vse informacije služijo kot pomoč pri izbiri, ne kot obvezna ali pravilna izbira.
 • Dejanski barvni odtenek korekcijskih okvirjev in sončnih očal, sončnih optičnih leč lahko odstopa od barve oz. odtenka na slikah, ki so na spletni strani. Odstopanje se pojavi zaradi svetlobe. V takih primerih odgovornosti ne prevzemamo in reklamacija ni upravičena.
 • Za uspešno reševanje reklamacij z naslova stvarne napake nam prosim, posredujte čim več informacij. V izogib poškodbam pri transportu, reklamirane artikle primerno zapakirajte, artikel zaščitite. Za poškodbe, ki nastanejo pri transportu artikla Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. ne odgovarja in niso predmet reklamacije.
 • Če ste na kakršenkoli način posegali v izdelek, ga spreminjali, npr. vgradnja optičnih leč v korekcijski okvir ali vgradnja/zamenjava optičnih leč v sončnih očalih pri drugih ponudnikih, ravnanje ali ukrivljanje priponk, lepljenje/spajanje oz. lotanje delov okvirja, reklamacija z naslova stvarne napake ni več možna.
 • Reklamacija artikla ni možna v primeru poškodbe, ki so nastale zaradi nepravilne hrambe, vzdrževanja artikla, npr. izpostavljanje vročini (taka vrsta poškodbe se prepozna po preoblikovani plastiki, mehurčkih, popokanem antirefleksu). Prav tako reklamacija artikla ni možna zaradi poškodb, ki se zgodijo zaradi uporabe agresivnih sredstev za čiščenje, parfumov, gelov, barv za lase ipd. V kolikor je ugotovljeno, da je v artikel nepravilno posegal nekdo drug (druge optike, potrošnik sam), je reklamacija zavrnjena. 
 • Če potrošnik pošlje pomanjkljive informacije, s katerimi ne moremo opredeliti stvarne napake, bo reklamacija zavrnjena.

Obrazec za reklamacijo iz naslova stvarne napake lahko najdete tukaj.

Artikel pošljite s Pošto Slovenije na naslov: Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p., Prešernova ulica 17a, 9240 Ljutomer.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Za zagotavljanje kakovosti storitev se ponudnik trudi zagotavljati pravilnost in ažurnost podatkov na spletni strani dobervid.com. Kljub temu obstaja možnost napak pri vnosu podatkov, lahko pride do sprememb lastnosti artikla ali pri roku dostave. V tem primeru ima potrošnik možnost, da odstopi od pogodbe (naročila) ali izbere zamenjavo artikla. 

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviro za uporabo spletne trgovine. Nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima kupec zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani.

V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela in nas v razmerju z vami iz tega naslova ne bremeni kakršnokoli poplačilo morebitne škode. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. 

Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na vaši strojni opremi, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo). Ne odgovarjamo za škodo, ki bi kupcu utegnila nastati zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe podatkov za registracijo.

Prodajalec od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja. V navedenih primerih mora potrošnik  sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi – Pošta Slovenije. V primeru poškodovanja pošiljke to stori tako, da pošiljko prinese na najbližjo poštno poslovalnico, v enakem stanju, kot jo je prejel, ne da bi karkoli dodal ali odstranil, ter izpolni reklamacijski zapisnik. Prodajalec bo skupaj s Pošto Slovenije dostavno službo poskrbel, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Potrošniki oz. uporabniki spletne strani imajo možnost na spletni strani dobervid.com pod vsakim izdelkom objaviti mnenje oz. komentar, ki pa ne sme biti nestrpen, žaljiv in zavajajoč. Ponudnik se v tem primeru omejuje od vseh odgovornosti in ima pravico neprimerne komentarje izbrisati.

Z nakupom na spletni strani dobervid.com potrošnik potrjuje, da bo sledil navodilom oz. napotkom naših optikov glede samega izdelka. Potrošniku svetujemo, da uporablja artikel v skladu z navodili in priporočili. Potrošnik se z nakupom strinja, da uporablja proizvod na lastno odgovornost.

Vsa vsebina glede izdelkov je na spletni strani objavljena zgolj kot informativne narave. Ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti potrošnik zaradi zanašanja na objavljeno vsebino.

PRITOŽBE IN SPORI

V primeru kakršnihkoli težav se kupec lahko obrne na ponudnika storitve, Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p., in sicer preko telefonske številke 041 230 323 ali 02 584 10 84  ali pošlje pritožbo preko elektronske pošte na optika@dobervid.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupne narave. 

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. si prizadeva za reševanje sporov izvensodno oziroma da se spori rešujejo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno sodišče v Ljutomeru.

Prodajalec in potrošnik si kot udeleženca v elektronskem poslovanju medsebojno priznavata veljavnost elektronskih sporočil na sodišču.

Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga zasebni uporabnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. 

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s temi Splošnimi pogoji poslovanja, se smiselno uporabljajo določila Obligacijskega zakonika, Zakona o elektronskem poslovanju na trgu, Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. spoštuje pravico potrošnikov do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov potrošnika. Kot ponudnik smo pri nudenju naših storitev preko spletne strani oziroma spletne trgovine zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1. 

Ponudnik se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih potrošnik posreduje preko spletne strani, uporabljeni v skladu z Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da osebnih podatkov ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

Ponudnik navedene osebne podatke potrošnika uporablja izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s potrošnikom.

Vse o varstvu osebnih podatkov in Izjavo o zasebnosti lahko najdete tukaj.

KODA ZA POPUST

Pri nakupih v spletni trgovini dobervid.com prinašajo kode za popust različne ugodnosti in popuste. Kode so časovno omejene in jih ni možno združevati z drugimi kodami, razen kjer je to izrecno navedeno. Kode so aktivne različno dolgo in se morajo izkoristiti v določenem časovnem roku, sicer so neveljavne. Določanje kod za popuste, njihove veljavnosti in aktivacije so prilagojeni poslovni politiki podjetja. Kode za popuste lahko najdete na spletni strani, Facebook strani, elektronskih sporočilih in drugih medijih oziroma oglaševalskih mestih. Za vsako kodo veljajo posebni pogoji, ki so zapisani na vidnem mestu v spletni trgovini ali drugih medijih oziroma oglaševalskih mestih. Kode oziroma popusti ne veljajo na že znižano blago in se med seboj izključujejo ter se ne seštevajo. Ko v košarici potrošnik vpiše kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene naročila. Ostane znesek, ki ga je treba poravnati.

SPREMEMBE SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Podjetje Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine podjetja, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Splošne pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletne strani www.dobervid.com. Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osem dnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Registriran uporabnik, ki se s spremembami in/ali dopolnitvami teh Splošnih pogojev poslovanja ne strinja, mora v roku osmih dni od objave obvestila o spremembi in/ali dopolnitvi Splošnih pogojev poslovanja preklicati svojo registracijo, sicer se po izteku tega roka šteje in nasproten dokaz ni dopusten, da uporabnik spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja sprejema. Preklic registracije se naredi tako, da uporabnik s pisno izjavo na e-mail: optika@dobervid.com sporoči preklic.

Splošne pogoje poslovanja je sprejela lastnica podjetja Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p., v Ljutomeru, dne 7. 6.2022.

Želimo vam prijetno nakupovanje v naši spletni trgovini!