Optika Dober vid, Tanja Jerebic s.p. spoštuje pravico potrošnikov do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov potrošnika. Kot ponudnik smo pri nudenju naših storitev preko spletne strani oziroma spletne trgovine zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

Ponudnik se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih potrošnik posreduje preko spletne strani, uporabljeni v skladu z Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da osebnih podatkov ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

PRIDOBIVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ob naročilu v spletni trgovini www.dobervid.com pridobimo vaše osebne podatke. Vaše osebne podatke podjetje Optika Dober vid obdeluje in hrani izključno za obdelavo naročila, izdajo računa, dostavo in morebitno komunikacijo z vami.

Od promocijskih sporočil se lahko zmeraj odjavite preko naslova optika@dobervid.com.

Podjetje Optika Dober vid ne odgovarja za nastalo škodo ob napačnem vnašanju podatkov v obrazec na spletni strani www.dobervid.com.

Upravljavec osebnih podatkov, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Optika Dober vid, Prešernova ulica 17a, 9240 Ljutomer, Slovenija

DŠ: SI45705437

Matična številka: 8418276000

Kontakt: optika@dobervid.com

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Vaše dostavne podatke delimo s Pošto Slovenije izključno za potrebe dostave vašega naročila.

Vaše podatke, vpisane pri nakupu oz. zgodovino nakupov, obdelujemo le za potrebe in analizo poslovanja spletne trgovine www.dobervid.com in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Vaše osebne podatke smo dolžni posredovati organom pregona in drugim vladnim organom, v primeru, da je to zahtevano v zakonu ali pa se uporabijo za preprečitev kaznivih dejanj in morebitnih prevar. Vaši osebni podatki v nobenem slučaju ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam.

OBDOBJE HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Podatki se shranijo in zbirajo do preklica s strani uporabnika.

IZBRIS PODATKOV

V primeru, da želite izbris vaših osebnih podatkov iz spletne strani www.dobervid.com, nam pošljite elektronsko sporočilo na optika@dobervid.com. Po prejetem elektronskem sporočilu bomo izbrisali zgodovino vaših nakupov (vsa vaša pretekla naročila in vse ostale podatke, povezane z njimi) in vaš elektronski naslov.

Zavezujemo se, da bomo vse pridobljene osebne podatke hranili in obdelovali v skladu z GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

PIŠKOTKI KI SE UPORABLJAJO NA STRANI

Ime piškotka Namen Ponudnik Trajanje
PH_HPXY_CHECK Varnost spletne strani dobervid.com Trajanje seje
_ga Statistika ogledov spletne strani Google Analytics 2 leti
_ga_# Statistika ogledov spletne strani Google Analytics 2 leti
woocommerce_recently_viewed Delovanje spletne strani dobervid.com dobervid.com Trajanje seje
ti_wishlist Seznam želja dobervid.com Trajanje seje

 

Ljutomer, 29. 9. 2022